Zo šampionov odstránime stonky a hlavičkami poukladáme na vymastený pekáč. Stonky si nasekáme a zmiešame s nastúhaným syrom,anglickou slaninou, vajcom a plnotučnou horčicou. Zmes osolíme, opepríme, ochutíme bazalkou alebo provensálskym korením a naplníme hlavičky šampiónov. Dáme zapiecť. Podávame s opekanými zemiakmi.
POTREBUJEME:
- 800g šampiónov
- mäkký syr
- plesňový syr
- anglickú slaninu
- 2 vajcia
- plnotučnú horčicu
- soľ
- peper
- bazalka
- provensálske korenie
POTREBUJEME:
- 800g šampiónov
- mäkký syr
- plesňový syr
- anglickú slaninu
- 2 vajcia
- plnotučnú horčicu
- soľ
- peper
- bazalka
- provensálske korenie
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára